La 13.4.2024 / Joensuu Areena

Info

Lunta Ilosaaressa 2024 on yhden illan ikärajaton sisäfestivaali, joka järjestetään Joensuu Areenassa lauantaina 13.4.2024. Liput ovat myynnissä kide.app:ssa, Tiketissä ja Lippupisteessä. Alle 8-vuotiaat lapset pääsevät Lunta Ilosaareen lipun ostaneen aikuisen seurassa ilmaiseksi. Lapset saavat rannekkeen tapahtuman portilla tai ennakkorannekkeenvaihdosta. Lunta Ilosaaressa on ikärajaton festivaali. Lippujen hinnat nousevat 8.4.2024.

Liput

Verkossa tapahtuman lippuja on saatavilla kide.app:ssa, Tiketissä ja Lippupisteessä, joista liput saa ostettua myös kulttuuriseteleillä. Liput ovat myös saatavilla kaikista Tiketin ja Lippupisteen jälleenmyyntipaikoista, mm. R-Kioskeilta. Lippuja ei ole saatavilla Ravintola Kerubista. Joensuu Areenalla, eli festivaalin portilla ei järjestetä festaripäivänä erillistä lipunmyyntiä, vaan liput ovat koko tapahtuman ajan myynnissä Tiketissä. Alaikäisten lipulla ei ole pääsyä tapahtuma-alueen anniskelualueille.

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin, rannekkeella pääset liikkumaan sisään ja ulos festivaalialueelta tapahtuman ajan. Nopeuta rannekkeenvaihtoa ja printtaa lippu matkaan. Tämä siksi, että paperisten lippujen lukeminen lukijalaitteella on huomattavasti nopeampaa.

Vammaisen henkilön henkilökohtainen avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. Avustajalle luovutetaan ranneke hänen saapuessaan tapahtumaan avustettavan kanssa. Avustajasta ei tarvitse ilmoittaa etukäteen. Avustajan ranneketta ei ole mahdollista noutaa ennakkorannekkeenvaihdosta. 

Portilla ei ole erillistä lipunmyyntiä vaan liput koko tapahtuman ajan Tiketistä. kide.app ja Lippupisteen lipunmyynti päättyy perjantaina 12.4.2024.

VIP

VIP-lipulla (K-18) nautit illasta parhailla paikoilla sekä pikkusen uppeemmista palveluista VIP Blanc -alueella. Ilta alkaa astetta paremmin kulkemalla oman sisäänkäynnin kautta ja jättämällä mukana kulkevat tavarat hintaan kuuluvaan narikkaan. VIP-lippulaiset voivat ostaa itselleen pöydän käyttöön koko illaksi. Hintaan kuuluu joko Finlandia Vodka sekä mikserit tai kolme pulloa viiniä. Pöytään mahtuu 4-8 henkeä. Kaikilla pöydän vierailla tulee olla VIP-lippu. Myynnissä on kaksi pakettia:

Finlandia Vodka + mikserit 220 €

Pöydän hintaan kuuluu Finlandia Vodka (0,7l), Coca-Colaa, Fantaa, Batterya, Ginger Alea kymmenen tölkkiä sekä kahdeksan shottilasia ja kahdeksan drinkkilasia. Laseista, tölkeistä ja pulloista saa kahden euron pantit takaisin, yhteensä 54 €.

Kolme pulloa viiniä 160 €

Pöydän hintaan kuuluu kolme 0,75l pulloa viiniä ja kuusi viinilasia. Viini valitaan paikan päällä ja valikoimassa kuohuviiniä sekä puna- ja valkoviiniä. Laseista ja pulloista saa kahden euron pantit takaisin, yhteensä 18 €.

VIP-pöydät ovat myynnissä vain Tiketissä.

Ennakkorannekkeenvaihto

Vaihda lippusi rannekkeeseen ennakkoon, se onnistuu Kerubilla (Siltakatu 1) torstaina 11.4. ja perjantaina 12.4. klo 11-18 välisenä aikana. Rannekkeita ei kiinnitetä vaihtohetkellä käteen, joten voit vaihtaa useamman rannekkeen kerralla. Vammaisen henkilön avustajalle ranneke luovutetaan hänen saapuessaan tapahtumaan avustettavan kanssa.

Suosittelemme vaihtamaan liput rannekkeeseen jo ennakkoon, näin vältämme jonotusta tapahtuman portilla. Rannekkeenvaihto jatkuu Areenan ovella tapahtuman alkaessa. Rannekkeella pääsee sisään ja ulos koko tapahtuman ajan.

Aikataulu

Tapahtuman portit avataan klo 16

Päälavan aikataulu:
17:00 Hugo x Överi
18:30 Maustetytöt
20:15 Bess
22:00 Vesterinen Yhtyeineen
00:00 Kuumaa

Tähtiteltan aikataulu:
17:45 J-uho x Costamo & Alex Moody
19:30 Pihka Is My Name
21:15 Matilda
23:15 Tams

Narikka ja löytötavarat

Festivaaliportilla on maksullinen narikka. Jokainen narikkakäynti maksaa 3 euroa. VIP-lippu sisältää narikkamaksun. Haethan tavarasi heti tapahtuman päättyessä. Ravintola Kerubi ei vastaa hakemattomista tavaroista. Narikkaan ei voi tuoda alkoholia.

Ravintola Kerubin löytötavaroista huolehtii Pohjois-Karjalan Löytötavarapalvelut Oy. Löytötavaroita voi tiedustella puhelinnumerosta 0600 550 127 (1,99 €/min+npm) tai käymällä Pohjois-Karjalan Löytötavarapalveluiden toimipisteessä osoitteessa Raatekankaantie 4, 80100 Joensuu. Löytötavarat luovutetaan tuntomerkkejä vastaan ja niistä peritään lainmukaiset säilytys- ja käsittelykustannukset.

Teräaseet ja muut höpöhöpöhommat ovat kiellettyjä. Narikkaan ei voi tuoda alkoholia. Omia ruokia saa tuoda alueelle, mutta pakkaa ne mieluusti muovisiin astioihin. Tyhjät alle 1,5 l juomapullot saa tuoda alueelle.

Cashless – juomaa ja ruokaa

Lunta Ilosaaressa, kuten kaikki Kerubin järjestämät tapahtumat, on cashless. Maksuvälineinä toimii kortti, ei käteinen. Areenan sisätiloissa on erillinen anniskelualue ja koko Vip-alue on anniskelualuetta. Myynnistä löytyy alkoholittomien virvokkeiden lisäksi olutta, siideriä, lonkeroa, viinejä, drinkkejä ja snapseja.

Kerubi Grilli palvelee tapahtuman ajan ja ruokkii nälkäiset konserttivieraat. Kerubin Grillistä löydät aina takuuvarmat Kerubin grilliherkut. Kahviosta pärinät takaa ihan perinteinen kahvi, tee ja muut kahviotuotteet. Makean nälkään karkkia, pullaa ja suklaapatukoita. Korvatulpat löytyvät myös kahviosta.

Lunta Ilosaaressa kaikki kertakäyttöiset juoma-astiat on korvattu kovamuovisilla tuotteilla. Kahvit, drinkit, oluet ja muut juomat tarjoillaan kovamuovisista astioista, joissa on kahden euron pantti. Samat astiat nähdään Kerubin tulevissa tapahtumissa ja näin saamme vähennettyä tapahtuman ympäristökuormaa. Pantti on myös kaikissa tölkeissä ja pulloissa olevissa juomissa. Näin saadaan kaikki tuotteet menemään just siihen oikeaan säiliöön ja takaisin kiertoon. Kovamuovilaseissa on kahden euron pantit, muissa tuotteissa euron pantit.

Vuoden baarimestari Ortjo Niemisen Mocktaileja Lunta Ilosaaressa!

Kun yhdistetään mielettömän hieno ammattitaito, ympäristön ajattelu ja Lunta Ilosaaressa niin saadaan Climate Action Bar – käsintehtyjä mocktaileja ja drinkkejä festareilla.

Laitettiin hynttyyt yhteen vuoden baarimestari 2021 palkinnon voittaneen Ortjo Niemisen kanssa ja tehtiin käsityötä, ammattitaitoa, vastuullisuutta ja parhaita makuja yhdistelevä drinkkibaari Climate Action.  Hienoja nimiä: Zero Waste Lime Super Juice, sitruuna-timjami Zero Waste Cordial ja sitruuna Super Juice. Suomeksi otetaan raaka-aine ja käytetään se alusta loppuun: limestä puristetaan mehut, hapoilla irroitetaan kuorista kaikki maut, otetaan kuoret talteen ja lopuksi keitellään niistä siirappia. Ei tule hukkaa ja maut ovat priimaa. Kaikki drinkit saa alkoholittomina mocktaileina!

Tarjolla on tropiikin talven keskelle tuova Mangomayhem, sitruunaa ja timjamia yhdistävä oman kylän limonaati, karpaloinen Basic Bitch, meidän oma näkemys klassisesta Bloody Marysta – Verinen Marjaana. Lyhyinä juomina sitruunainen Village Mule ja vaniljaa sekä sitruunaa yhdistävä Lollomarttiini. Kaikki juomat tarjoillaan kovamuovisista laseista, kertakäyttömukeja ei drinkkibaarissakaan nähdä.

Ortjon ja Climate Action Bar:n löydät pääanniskelusta Lunta Ilosaaressa!

Turvallisen tilan tapahtuma

Tavoitteenamme on luoda kaikille viihtyisä ja turvallinen tapahtuma. Siksi Kerubi ja kaikki työntekijämme ovat sitoutuneet noudattamaan turvallisen tilan periaatteita ja toivomme samalla tavalla toiset huomioivaa käytöstä myös asiakkailtamme. Tehdään yhdessä turvallisempi tapahtuma.

Turvallisemman tilan periaatteet

Jos kohtaat häirintää tai epäasiallista käytöstä Kerubissa tai tapahtumissamme, kerro siitä henkilökunnallemme. Puutumme tilanteeseen! Tapahtuman jälkeen voit ottaa yhteyttä Kerubin puhelinnumeroon  niin selvitämme asian!

Kuvaaminen Kerubin tapahtumissa

Valokuvaaminen alueella ja järjestelmäkameroiden tuominen Kerubin tapahtumiin on sallittua, mutta jätäthän salamavalon, isot varustereput ja jalustat kotiin. Muistathan huomaavaisuuden sekä kunnioittaa muiden festarivieraiden yksityisyyttä. Joillain artisteilla voi olla poikkeavia kuvaussääntöjä, joten noudatattehan järjestyksenvalvojien antamia ohjeistuksia. Keikkojen videokuvaaminen ilman erillistä lupaa on kielletty. Festivaalialueella kuvataan valokuvia ja videomateriaalia Kerubin ja Kerubin yhteistyökumppanien markkinointikäyttöön.

Jonottaminen Areenalla

Emme halua, että Areenan eteen tullaan jonottamaan ennen klo 8 tapahtumapäivänä. Lunta Ilosaaren lava on suuri ja ensimmäisissä riveissä on hyvin tilaa!

Aluekartta

Artistin peruuntuminen

Pidätämme oikeuden muutoksiin Lunta Ilosaaressa ohjelmistoa, aikatauluja ja muita järjestelyjä koskien. Elävän musiikin alan yleisten käytäntöjen mukaisesti festivaalilippuja ei voi palauttaa yksittäisten artistien peruuntumisten takia, eikä lipuista saa hyvitystä tällaisten muutosten johdosta.

AKKREDITOITUMINEN

Median edustajat, vaikuttajat ja musiikkialan ammattilaiset voivat akkreditoitua Kerubin tapahtumiin. Lähetä hakemus sähköpostilla osoitteeseen