PE 4.3.2022 / JOENSUU AREENA

INFO

Lunta Ilosaaressa 2022 on yhden illan sisäfestivaali, joka järjestetään Joensuu Areenassa perjantaina 4.3.2021. Tapahtuman tarkka aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Tapahtumaan myydään rajoitettu määrä lippuja, ja sen toteutuksessa noudatetaan aluellisia korona-ohjeita.

Lunta Ilosaaressa on sallittu tapahtuma kaiken ikäisille. Osa alueesta rajataan vain täysi-ikäisen ravintola-alueeksi. Myös Premium-alue on kokonaan K-18 aluetta.

Tapahtumasta pyritään tekemään esteetön, ja avustajana toimiva henkilö pääsee tapahtumaan avustettavan lipulla. Liikuntarajoitteisille henkilöille rakennetaan koroke, josta keikkoja voi seurata. Areenalta löytyy myös erilliset inva WC -tilat.

ARTISTIT & AIKATAULUT:

Ovet Areenalla avataan klo 18 ja illan ensimmäinen artisti Etta aloittaa klo 18:45. Tarkempi aikataulu täältä. Tapahtumaan on julkaistu esiintyväksi Antti Tuisku, Behm, Etta ja VIIVI. 


CASHLESS:

Kaikki Kerubin tapahtumat ovat cashless. Maksuvälineinä käyvät ainoastaan kortti ja mobiilimaksuvälineet.

LIPUT:

Lunta Ilosaaressa on ikärajaton festivaali, ja sen lipunmyynti käynnistyy perjantaina 19.11. Tiketissä ja Lippupisteessä. Myynnissä on kolme eri lipputyyppiä:

• Peruslippu 49,00 €
• Alaikäislippu 47,00 €
• Premium-lippu 69,00 €

Alaikäislipulla ei ole pääsyä tapahtuma-alueen anniskelualueille. Premium-alue on K18.

Premium: Nauti illasta parhailla paikoilla ja pikkusen uppeemmilla palveluilla; omalla sisäänkäynnillä, vessoilla ja narikalla varustettu Premium-alue takaa mukavan ja nopean palvelun. Käy tilaamassa viinipullo toimitettuna suoraan omaan pöytääsi pienen suolaisen kylkeen, vältä ylimääräinen hötkyily ja keskity olennaiseen. Varaa pöytä seurueellesi sähköpostilla ennakkoon:

Liput myy Tiketti ja Lippupiste

ENNAKKORANNEKKEENVAIHTO:

Nopeuta sisäänpääsyä Areenalle vaihtamalla lippu rannekkeeseen ennakkoon Kerubilla. Voit vaihtaa samalla useamman rannekkeen, rannekkeita ei tarvitse kiinnittää ranteeseen ennakkorannekkeenvaihdossa. Rannekkeenvaihto Kerubilla seuraavina aikoina:

To 3.3. klo 10:45 - 18
Pe 4.3. klo 10:45 - 15

GRILLI & KIOSKI

Tarjonnasta päivitetään myöhemmin.

NARIKKA

Jokaisen sisäänkäynnin yhteydessä on narikka, johon voi palvelumaksua vastaan (3 €) jättää ylimääräiset takkinsa ja kapsäkkinsä turvallisesti säilöön tapahtuman ajaksi.

TURVALLISUUS

Terveys ja turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Seuraamme aktiivisesti viranomaisten suosituksia, ja yleisötapahtumille laadittuja yhteisiä ohjeita. Toimenpiteillämme pyrimme tekemään festivaaliin osallistumisesta niin turvallista kuin mahdollista.

* Minimoimme tartuntariskiä vähentämällä asiakasmäärää aiemmasta, ja noudattamalla viranomaisten laatimia hygieniamääräyksiä, taaten näin asiakkaillemme turvallisen keikka- ja festarikokemuksen. Joensuun Areenalle mahtuu maksimissaan 7000 henkeä ja Lunta Ilosaaressa kapasiteetti on rajattu 3000 asiakkaaseen.

* Kerubin tapahtumissa tapahtuma-alue on laaja, ja palvelut on hajautettu ympäri tapahtuma-aluetta. Tapahtuma-alueella on runsaasti istumapaikkoja. Kun kyseessä on iso yleisötilaisuus, liikenteessä on myös paljon ihmisiä. Tapahtuman järjestelyillä haluamme mahdollistaa turvavälin pitämisen muihin asiakkaisiin.


Muista vielä nämä:

1. Mahdollistetaan turvavälit, vältä turhaa lähikontaktia muiden asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa. Lavan eteen muodostuu usein tungosta. Siirry hieman taaemmas, sieltäkin näkee keikat hyvin.
2. Pese tai desinfioi käsiäsi. Käsidesiä on tarjolla runsaasti ympäri tapahtuma-aluetta, mm. sisääntulon yhteydessä portilla sekä WC-alueen ja baaritiskien läheisyydessä.
3. Jos sinulla on yhtään hengitystieinfektioon viittaavia oireita, olet muuten kipeä, jätä konsertti tai festivaali väliin. Uusia tulee kyllä myöhemmin.
4. Välttääksemme lähikontaktia, Kerubin tapahtumissa ei käy maksutapana käteinen raha. Maksutapoina toimii kortti- ja mobiilimaksutavat.

Paikalla päivystävä SPR:n ensiaputiimi ja alueella liikkuvat järjestyksenvalvojat mahdollistavat turvallisen festarikokemuksen kaikille.

TURVALLISEN TILAN TAPAHTUMA

Tavoitteenamme on luoda kaikille viihtyisä ja turvallinen tapahtuma. Siksi Kerubi ja kaikki työntekijämme ovat sitoutuneet noudattamaan turvallisen tilan periaatteita ja toivomme samalla tavalla toiset huomioivaa käytöstä myös asiakkailtamme. Tehdään yhdessä turvallisempi tapahtuma!

Lue lisää turvallisemman tilan periaatteista täältä. 

TAPAHTUMA-ALUE: