PE 24.3.2023 / JOENSUU AREENA

INFO

Lunta Ilosaaressa 2023 on sisäfestivaali, joka järjestetään Joensuu Areenassa perjantaina 24.3.2023. Soittoaikataulu julkaistaan myöhemmin. Liput tulevat myyntiin perjantaina 28.10.2022 Tikettiin ja Lippupisteelle. Ryhmälippuja (tilaus vähintään 10 kpl lippuja tai premium-lippuja) on mahdollista tilata myös suoraan Kerubista ( / 013 129 377).

LIPUT JA RANNEKKEENVAIHTO

Verkossa tapahtuman lippuja on saatavilla Tiketistä ja Lippupisteeltä, joista liput saa ostettua myös kulttuuriseteleillä. Liput ovat myös saatavilla kaikista Tiketin ja Lippupisteen jälleenmyyntipaikoista, mm. R-Kioskeilta. Joensuu Areenan ovella ei järjestetä Lunta Ilosaaressa -festivaalin aikaan erillistä lipunmyyntiä, vaan liput ovat koko tapahtuman ajan myynnissä Tiketissä.

Vammaisen henkilön henkilökohtainen avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. Avustajalle luovutetaan ranneke hänen saapuessaan tapahtumaan avustettavan kanssa.

Ostettu lippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka toimii kulkutunnisteena tapahtuman ajan. Rannekkeen voi käydä vaihtamassa ennakkoon Kerubilla (Siltakatu 1, Joensuu) torstaina 23.3.2023. klo 11-18. Tämän jälkeen rannekkeenvaihto jatkuu Areenan ovella perjantaina 24.3. klo 17.30 alkaen.

PREMIUM

Premium-lipulla (K-18) nautit illasta parhailla paikoilla sekä uppeemmista palveluista!

Premium-lipulla voit varata pöydän seurueellesi osoitteesta  ja pääset nauttimaan Premium-alueen uppeemman nachopöydän antimista klo 18-22. Vaatenarikka kuuluu premium-lipun hintaan.

NARIKKA JA LÖYTÖTAVARAT

Festivaaliportilla on maksullinen narikka. Jokainen narikkakäynti maksaa 3 euroa. Haethan tavarasi heti tapahtuman päättyessä. Kerubi ei vastaa hakemattomista tavaroista.

Kerubin löytötavaroista huolehtii Pohjois-Karjalan Löytötavarapalvelut Oy. Löytötavaroita voi tiedustella puhelinnumerosta 0600 550 127 (1,99 €/min+npm) tai käymällä Pohjois-Karjalan Löytötavarapalveluiden toimipisteessä osoitteessa Raatekankaantie 4, 80100 Joensuu. Toimipiste on auki maanantaista torstaihin klo 14–17 sekä sunnuntaisin klo 13–15. Löytötavarat luovutetaan tuntomerkkejä vastaan ja niistä peritään lainmukaiset säilytys- ja käsittelykustannukset.

Alueelle saa tuoda avaamattomana alkoholittomia virvokkeita läpinäkyvissä muovipulloissa ja mehupurkeissa. Myös tyhjän ja läpinäkyvän muovipullon tuominen alueelle on sallittua. Pullon koko saa olla max. 1,5 litraa. Teräaseet ja muut höpöhöpöhommat ovat kiellettyjä.

Omia ruokia saa tuoda alueelle, mutta muista ettet pakkaa ruokia lasisiin tai metallisiin astioihin. Lasi- ja metalliastioiden tuominen alueelle on turvallisuussyistä kielletty.

CASHLESS – JUOMAA JA RUOKAA

Lunta Ilosaaressa, kuten kaikki Kerubin järjestämät tapahtumat, on cashless. Maksuvälineinä toimii kortti, ei käteinen. Areenan sisätiloissa on erillinen anniskelualue ja koko Premium-alue on anniskelualuetta. Myynnistä löytyy alkoholittomien virvokkeiden lisäksi olutta, siideriä, lonkeroa, viinejä, drinkkejä ja snapseja.

Kerubi Grilli palvelee tapahtuman ajan, ja ruokkii nälkäiset konserttivieraat. Grillin tuotteista kerromme enemmän sitten hieman syssymmällä. Joka tapauksessa herkullista grillievästä on tarjolla.

TURVALLISEN TILAN TAPAHTUMA

Tavoitteenamme on luoda kaikille viihtyisä ja turvallinen tapahtuma. Siksi Kerubi ja kaikki työntekijämme ovat sitoutuneet noudattamaan turvallisen tilan periaatteita ja toivomme samalla tavalla toiset huomioivaa käytöstä myös asiakkailtamme. Tehdään yhdessä turvallisempi tapahtuma!

TURVALLISEMMAN TILAN PERIAATTEET


Jos kohtaat häirintää tai epäasiallista käytöstä Kerubissa tai tapahtumissamme, kerro siitä henkilökunnallemme. Puutumme tilanteeseen! Tapahtuman jälkeen voit ottaa yhteyttä Kerubin puhelinnumeroon  niin selvitämme asian!

KUVAAMINEN KERUBIN TAPAHTUMISSA

Valokuvaaminen alueella ja järjestelmäkameroiden tuominen Kerubin tapahtumiin on sallittua, mutta jätäthän salamavalon, isot varustereput ja jalustat kotiin. Muistathan huomaavaisuuden sekä kunnioittaa muiden festarivieraiden yksityisyyttä. Joillain artisteilla voi olla poikkeavia kuvaussääntöjä, joten noudatattehan järjestyksenvalvojien antamia ohjeistuksia. Keikkojen videokuvaaminen ilman erillistä lupaa on kielletty. Festivaalialueella kuvataan valokuvia ja videomateriaalia Kerubin ja Kerubin yhteistyökumppanien markkinointikäyttöön.