PE 4.3.2022 / JOENSUU AREENA

Antti Tuisku

Antti Tuisku

Puoli miljoonaa myytyä albumia, lukuisia pokattuja Emma-pystejä ja loppuunmyytyjä areenakeikkoja. Radio- tai suoratoistopalvelujen soittomääriä emme nyt jaksa edes mainita. Lunta Ilosaaressa 2022 pääesiintyjänä nähdään kotimaisen popin kiistaton kuningas, Antti Tuisku!

Behm

Behm

Behmin kohdalla superlatiivit meinaavat loppua kesken, kun puhutaan artistin saavutuksista, tuotoksista ja upeista esiintymisistä. Kappaleet kuten Hei Rakas, Tivolit ja Frida ovat vain muutamia kansamme sydämiä sulattaneita kappaleita ja onkin ilo saada Behm toistamiseen Joensuu Areenalle maaliskuussa. 

Etta

Etta

Etta yhdistää terävät riimit ja uskomattoman laulutaidon ainutlaatuiseksi yhtälöksi, jolle ei kilpailijoita maastamme löydy. Vuonna 2021 julkaistulta Tyttö-albumilta radioiden soittolistoille sekä Spotify-listoille ovat singahtaneet mm. kappaleet Ämmä ja 5 Tähden Baby -kappaleet ja nämä tulevat nostamaan tunnelman myös Areenalla! 

Viivi

Viivi

Räjähdysmäisesti kotimaisen musiikin kentälle ampaissut VIIVI on kerännyt taskuunsa toistakymmentä miljoonaa streamia Spotifyssä ja loputtoman määrän radiosoittoja. Kiistatta yksi vuoden 2021 suurimmista tulokkaista valmistelee debyyttialbuminsa lisäksi kevään kiertuetta, joka tuo artistin myös ensimmäistä kertaa Joensuuhun esiintymään. Pian päästään nauttimaan isoista hiteistä kuten U.S.A, Lääke sekä lukuisista toistaiseksi julkaisemattomista lekoista Joensuu Areenalla. Tätä kelpaa odottaa!