La 13.4.2024 / Joensuu Areena

Liput

Tapahtuma on ikärajaton, ja myynnissä on 59 euron hintainen peruslippu, 57 euron arvoinen lippu alaikäisille ja 69 euron VIP-lippu (K-18).

Alaikäisten lipulla ei ole pääsyä tapahtuma-alueen anniskelualueille. VIP-lipulla nautit illasta parhailla paikoilla VIP Blanc -alueella, jonka lisäksi lipun hintaan kuuluu narikkapalvelu. 

Alle 8-vuotiaat lapset pääsevät Lunta Ilosaaressa -festareille lipun ostaneen aikuisen seurassa ilmaiseksi. Lapset saavat portilla rannekkeen. Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin, rannekkeella pääset liikkumaan sisään ja ulos festivaalialueelta tapahtuman ajan. Nopeuta rannekkeenvaihtoa ja printtaa lippu matkaan! Liput myynnissä kide.app:ssa, Tiketissä ja Lippupisteellä.  

Portilla ei ole erillistä lipunmyyntiä vaan liput koko tapahtuman ajan Tiketistä ja kide.app:sta. Lippupisteen lipunmyynti päättyy perjantaina 12.4.2024.

Vammaisen henkilön henkilökohtainen avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. Avustajalle luovutetaan ranneke hänen saapuessaan tapahtumaan avustettavan kanssa. Avustajasta ei tarvitse ilmoittaa etukäteen. Avustajan ranneketta ei ole mahdollista noutaa ennakkorannekkeenvaihdosta. 

VIP

VIP-lipulla (K-18) nautit illasta parhailla paikoilla sekä pikkusen uppeemmista palveluista VIP Blanc -alueella. Ilta alkaa astetta paremmin kulkemalla oman sisäänkäynnin kautta ja jättämällä mukana kulkevat tavarat hintaan kuuluvaan narikkaan. VIP-lippulaiset voivat ostaa itselleen pöydän käyttöön koko illaksi. Hintaan kuuluu joko Finlandia Vodka sekä mikserit tai kolme pulloa viiniä. Pöytään mahtuu 4-8 henkeä. Kaikilla pöydän vierailla tulee olla VIP-lippu. Myynnissä on kaksi pakettia:

Finlandia Vodka + mikserit 220 €

Pöydän hintaan kuuluu Finlandia Vodka (0,7l), Coca-Colaa, Fantaa, Batterya, Ginger Alea kymmenen tölkkiä sekä kahdeksan shottilasia ja kahdeksan drinkkilasia. Laseista, tölkeistä ja pullloista saa kahden euron pantit takaisin, yhteensä 54 €.

Kolme pulloa viiniä 160 €

Pöydän hintaan kuuluu kolme 0,75l pulloa viiniä ja kuusi viinilasia. Viini valitaan paikan päällä ja valikoimassa kuohuviiniä sekä puna- ja valkoviiniä. Laseista ja pulloista saa kahden euron pantit takaisin, yhteensä 18 €.

VIP-pöydät ovat myynnissä vain Tiketissä.

Ennakkorannekkeenvaihto

Kerubilla (Siltakatu 1) torstaina 11.4. ja perjantaina 12.4. klo 11–18. Rannekkeita ei kiinnitetä vaihtohetkellä käteen, joten voit vaihtaa useamman rannekkeen kerralla. Suosittelemme vaihtamaan liput rannekkeeseen jo ennakkoon, näin vältämme jonotusta tapahtuman portilla. Alle 8-vuotiaat lapset saavat rannekkeen myös ennakkorannekkeenvaihdosta. Rannekkeella pääsee sisään ja ulos koko päivän ajan.