15.–16.3. • Ilosaari

Info 

Iltatapahtumat

Lunta Ilosaaressa -talvifestivaali järjestetään 15.–16.3.2019 Ravintola Kerubin pihaan nousevassa lämmitetyssä tapahtumateltassa Joensuun Ilosaaressa. Ovet iltatapahtumiin avataan klo 18.30 ja juhlat teltassa jatkuvat klo 00 saakka. Kerubin ravintolassa juhlia jatketaan klo 04 saakka.

Lunta Ilosaaressa iltatapahtumat ovat luonteeltaan after ski -henkinen talvifestivaali. Illat ovat K-18. Tapahtumassa palvelee baari, josta saa kuumia ja kylmiä juomia. Tapahtuma järjetetään teltassa joka on lämmitetty, mutta aivan T-paitalämpötilaa emme takaa. Tämä kannattaa huomioda pukeutumisessa. Pitkät kalsarit uskaltaa varmaan jättää kotiin, mutta aivan kesäisten vaatteiden ja kenkien aika on ehkä hiukan myöhemmin.

Asiakkaille suosittelemme saapumista jalan, pyörällä tai julkisia kulkuneuvoja käyttäen. 

Päivätapahtuma

Kerubin Lunta Ilosaaressa -talvifestivaalin yhteydessä järjestetään lauantaina 16. maaliskuuta koko perheen ulkoilmatapahtuma. Ilosaaressa on tapahtumassa tarjolla monenlaista kevättalvista tekemistä ja kokemista avantouinnista improvisaatioteatteriin.

Tapahtumapäivänä Ilosaaren laguunissa pyörähtää käyntiin maakunnan ensimmäinen jääkaruselli. Karusellin rakennus alkaa tapahtuma-aamuna ja sen käynnistämishetki on klo 13. Karuselli pyörii iltapäivän ajan. Rakennelmasta vastaa jääkarusellimies Janne Käpylehto, joka on toteuttanut vastaavia projekteja useaan otteeseen. Helsingin Töölönlahdelle karuselli on esimerkiksi rakennettu jo parina talvena. Tempauksen taustalla on Joensuun kaupunki, ja sillä halutaan ottaa kantaa ilmastoasioihin teemalla "Jotta meillä olisi lunta Ilosaaressa".

Ilosaaren laguuniin pääsevät halukkaat tutustumaan tapahtumassa myös pintaa syvemmältä. Saareen tuodaan sauna, ja avantouintiseura Joensuun Jääkarhut esittelee lajia sekä samalla vuoden päästä Joensuussa kisattavia avantouinnin SM -kisoja. Kiinnostuneilla on Ilosaaressa mahdollisuus myös pulahtaa avantoon. Viihteellisen kulttuurikokemuksen tapahtumassa tarjoilee Rajatapaus -ryhmä, joka on valmistellut tapahtumaan erikoisesityksen. Improvisaatioteatteria voi tulla seuraamaan klo 15 alkaen ja esitys sopii kaiken ikäisille.

Lapsiperheille Lunta Ilosaaressa -päivätapahtumassa on tarjolla monenlaista. Lapset pääsevät kokeilemaan esimerkiksi poniajelua, temppurataa tai liukumäkeä. Kodassa olevalla nuotiopaikalla on mahdollista hörpätä nokipannukahvit ja paistaa tikkupullaa. Testattavana tapahtumassa on  lumikenkiä ja eco-aseammuntaa pääsee kokeilemaan Kontiolahden urheilijoiden opastuksella.

Lunta Ilosaaressa -päivätapahtuma on ilmainen ja kaikille avoin. Tapahtuma alkaa klo 12 ja päättyy noin klo 16 aikaan. Tapahtuman järjestelyistä vastaa Kerubi ja sen toteutuksessa on mukana Joensuun kaupunki sekä runsaasti erialojen opiskelijoita, yhdistyksiä ja yksityisiä toimijoita.

 

Lunta Ilosaaressa tapahtumakartta

Lisätietoja

Lunta Ilosaaressa -tapahtuman järjestää Kerubi. Lisätietoa tapahtuman järjestelyistä saa osoitteesta . Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

 

Briefly in English

LUNTA ILOSAARESSA 19 – WINTER FESTIVAL IN JOENSUU

15th and 16th March 2019

Lunta Ilosaaressa 19 is a student friendly outdoor winter festival in Joensuu. The idea of the festival is to celebrate the ending of winter, in a joyfull spirit of after ski. The event will take place on 15th and 16th of March. Festival will be held in a large heated festival tent at Ilosaari island in the middle of the city.

The festival schedule is almost complete. On fri 15th the tent will open at 18.30 and the evening is opened by Jarkko Martikainen & Luotetut miehet -band. After this there will be two stand up -shows and a performance from one of the most popular Finnish artists J. Karjalainen.

On sat 16th the event is also started at 18.30. Opening band is a local group named Luukas Oja. Additional medicine against the bleak winter will be provided by the electro-pop group Ruusut and later on by Sanni who was one of last years biggest stars in Finnish pop. There is no better way to fight off frostbite than this festival! 

TICKETS:

Normal                35€

Students             25€ (available at POKA and ISYY offices)

You can buy your tickets from www.tiketti.fiwww.lippu.fi, Restaurant Kerubi or Levy-Eskot - store.

Lunta Ilosaaressa is organized by Restaurant Kerubi. Further information .