10.2.2017 Kuopio • 11.2.2017 Joensuu

Info

Lunta Ilosaaressa 17 / Kuopio 

- Ilosaarirock vierailee Kuopiossa

Lunta Ilosaaressa -festivaali ja Ilosaarirockin talvinen vierailu Kuopioon järjestetään Kuopio-hallissa osoitteessa Opistotie 4 Kuopio. Sisäänkäynti tapahtuu hallin pääovista, ja ovet tapahtumaan avataan klo 17.

Hallin alueelta löytyy jonkin verran pysäköintitilaa, mutta Kuopion ja lähialueelta tuleville asiakkaille suosittelemme saapumista jalan, pyörällä tai julkisia kulkuneuvoja käyttäen. Kuopio-hallin edusta rauhoitetaan autoliikenteeltä tapahtuman ajaksi.

Lunta Ilosaaressa -talvifestivaali on ikärajaton tapahtuma. Alle 5-vuotias lapsi voi vierailla tapahtumassa huoltajan seurassa ilman lippua. Lasten tulee tapahtumassa luonnollisesti olla huoltajan valvonnassa. Vammaisen henkilön avustajalla on työtehtävissä vapaa pääsy tapahtumaan.

Sisäfestivaalin palveluilla tähdätään sujuvaan tapahtumaan ja asiakkaitten viihtyvyyteen. Sisääntulon läheisyydestä löytyy narikkapalvelu (3 eur), joka mitoitetaan sopivaksii tapahtuman mittakaavaan. Hallin omien WC-tilojen lisäksi varataan yleisön käyttöön riittävä määrä bajamajoja.

Ravintolapalveluihin kuuluvat festivaalibaari, VIP-alue, kahvio sekä Lounge-kahvio jossa saatavilla virvokkeita sekä pientä purtavaaa.

Lunta Ilosaaressa -festivaalille on kiellettyä tuoda vaaralliseksi luokiteltuja esineitä, lasipulloja, alkoholijuomia tai lemmikkejä. Sisäänkäynnissä voidaan tehdä henkilötarkastuksia.  Mukaan kannattaa sen sijaan ottaa korvatulpat, joita tosin on saatavilla myös tapahtuman myyntipisteistä.

 

Lunta Ilosaaressa 17 / Joensuu 

Lunta Ilosaaressa -festivaalin Joensuun konsertti järjestetään Joensuu Areenassa. Juhlapaikka löytyy Joensuun jää- ja uimahallien välistä osoitteesta Mehtimäenaukio 2.

Pysäköintitilaa autoille alueella tarjoavat Tiedepuiston parkkihalli sekä uimahalli Vesikon ja yliopiston pysäköintialueet. Joensuun ja lähialueelta tuleville asiakkaille suosittelemme saapumista jalan, pyörällä tai julkisia kulkuneuvoja käyttäen.

Lunta Ilosaaressa on ikärajaton tapahtuma. Jos haluaa vierailla siellä lasten kanssa, alle 5-vuotiaat eivät tarvitse huoltajan seurassa lippua.

Lunta Ilosaaressa -festivaalin palveluilla tähdätään sujuvaan tapahtumaan ja asiakkaitten viihtyvyyteen. Sisääntulon läheisyydestä löytyy narikkapalvelu (3 eur), joka mitoitetaan riittäväksi tapahtuman mittakaavaan. Hallin omien WC-tilojen lisäksi varataan yleisön käyttöön riittävä määrä bajamajoja.

Ravintolapalveluihin kuuluvat erillinen anniskelualue, VIP-alue, kahvio sekä Kerubin grilli. Grillin ja kahvion tuotevalikoima ja hinnat tiedotetaan lähempänä tapahtumaa.

Lunta Ilosaaressa -festivaalille on kiellettyä tuoda vaaralliseksi luokiteltuja esineitä, lasipulloja, alkoholijuomia tai lemmikkejä. Sisäänkäynnissä voidaan tehdä henkilötarkastuksia.  Mukaan kannattaa sen sijaan ottaa korvatulpat, joita tosin on saatavilla myös tapahtuman myyntipisteistä.

Lunta Ilosaaressa -tapahtuman järjestää Kerubi Events. Lisätietoa tapahtuman järjestelyistä saa osoitteesta . Tapahtumaa koskevista ajankohtaisista asioista ja ohjelmasta tiedotetaan tiiviisti Lunta Ilosaaressa Facebook-sivuilla. Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.