La 24.3.2018 • klo 18–04 • Ravintola Kerubi

Kolmas Nainen

Kolmas Nainen

Kolmas Nainen on kiistatta yksi suomirockin raskassarjalaisista. Vuonna 1982 perustetun yhtyeen repertuaariin kuuluu koko joukko suomalaiseen sielunmaisemaan piirtyneitä klassikkobiisejä.  Maaliskuussa saamme yhtyeen Kerubin lavalle Lunta Ilosaaressa -festivaalin kruununjalokivenä.

Yhtyeen tuorein, kautta aikojen yhdeksäs pitkäsoitto Me ollaan ne julkaistiin vuonna 2013, ja yhtye esiintyy nykyään kuusimiehisenä kokoonpanona kolmen kitaristin voimin. Tule ja koe jotain hyvää ja kaunista - ja paljon muuta!

Reino Nordin

Reino Nordin

Musiikin ja näyttelijätyön monitaituri Reino Nordin käänsi uuden sivun musiikkiurallaan siirryttyään PME Recordsin riveihin alkusyksystä 2015. Aiemmista, reggae-vaikutteisista tuotannoista poiketen, uudessa musiikissa ammennetaan modernista popista, discosta ja tropical housesta. Reino & The Rhinos -yhtyeen keulakuvana ja vokalistina aiemmin vaikuttanut Nordin on uransa aikana takonut lyömäsoittimia Cool Sheiks, Jazzgangsters ja Soul Captain Band –yhtyeissä. 

Nordinin jokainen PME:n kautta julkaistu single on noussut suursuosioon, mistä kertovat lukuisat kulta- ja platinalevyt muun muassa kappaleista Antaudun, Kato mua silmiin, Momentumii ja Kosketa. Antaudun-single nosti Reino Nordinin Suomen suosituimpien artistien tähtikaartiin, ja soi pitkään radioiden soitetuimpana kappaleena sekä Spotifyn kärkisijoilla.

Vuoden 2018 Emma-gaalassa Reinolla on ehdokkuudet viidessä kategoriassa.

Nelli Matula

Nelli Matula

Rähinä Recordsin keväällä 2016 kiinnittämä espoolaislähtöinen, modernin kotimaisen R’n’B:n lähettiläs Nelli Matula on noussut nopeasyti sekä soolojulkaisuillaan että eturivin artistien kanssa tehdyn yhteistyön kautta vahvaan suosioon suomalaisessa pop-kentässä.

Parin vuoden aikana on Nellille kertynyt esiintymisiä tiuhaan muun muassa Blockfesteillä, YleX Popissa, Provinssissa sekä yhdessä Robinin kanssa Hula Hula -kiertueella. 

Nelli Matulan viimeisimpiin hitteihin kuuluvat mm. kesäkumikappale Tyynysotaa, Robinin kanssa tehty Hula Hula, Profeettojen seurana esitetty Eyo sekä oma single Tää ei oo ohi.

Bess

Bess

Kovassa nosteessa oleva BESS on tuore helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, jonka ensimmäinen sinkku En pysty lopettaa (feat. Nopsajalka) julkaistiin alkuvuodesta 2017. Toinen sinkku ”Tempo”  räjäyttikin sitten pankin ja on ylittänyt jo kultarajan. Kappaleissa yhdistellään ysärihousea ja elektrovaikutteita BESS:n monipuoliseen laulusoundiin.

Keväällä 2018 BESS on lähtenyt soolokeikoille, ja yhtenä ensimmäistä saadaan hänet  Lunta Ilosaaressa –festivaalille. 

Vitos

Vitos

Vitos on kiinnostava tuore joensuulainen räpryhmä, jonka vaikutteet on haettu kaukaa rapakon takaa mutta riimittely tehdään tutulla kotimaisella. Hiljattain Lukossa EP:n julkaisseen kaksikon musiikkia on kuultu jo useilla soittolistoilla ja livekuntoa päästään tarkastamaan Lunta Ilosaaressa -festivaalin avauksessa.